Beach life

Photographer: Mon amour


BEACH LIFE. I’m so thankful to be able to work with the things I love most in life, being able to have the world as office and having the opportunity to work wherever there is wifi is such a joy. I often receive emails from readers wondering what they should do to make their blog in to a business and there are no shortcuts, only hard work and passion will get you closer to your goals. I took the first step back in 2009 when I graduated, for me school and education was always my priority. I started to put more focus on my blog and started to invest in better cameras and I also started working on what my nische would be, something that has developed over the years. I started writing my blog in both English and Swedish back in 2009 as I noticed my blog started to grow on a international market and after 6 months I got 3 invitations to go to NYFW. I was so excited but I didn’t have the budget to spend over 4,000 dollar during 1 week. I thought hard and long about it and I decided to take it as a personal cost, I felt that this would start my journey on a new path and I was ready to take on the cost. It has been over 3 years now and last NYFW I made a big profil of 4,500 dollar during 2 weeks. I was so proud to feel that all my years of hard work and dedication is truly starting to pay off! You will have to do a lot of personal investment, nothing will ever be handed to you. But this is what I love about running my own company, all your success is self made! Even though it is tough at times the reward is making it worth it all! 2015 has been my best year so far and I am so excited of all the things that is ahead of the site.

Being able to spend Johan’s 30th birthday celebration on the Maldives was such an amazing joy! It truly is a paradise that must be experienced to be fully understood. When we didn’t enjoy all the beauty that Conrad offered we also shot a couple of fun projects that have started to go live on the blog. I guess that’s one of the cons of working online, the work never ends, there is always something that can be done. But as long as you find a healthy balance it’s fine and when you work with your passions it never really feels like work. In these pictures I wear a new jumpsuit from Miguelina that I also have in white, a personal favourite. It works perfectly on the Maldives but it would work just as good in a city environment on a hot summer day!


BEACH LIFE. Jag är otroligt tacksam att jag kan jobba med det jag älskar här i livet, att kunna ha världen som kontor och kunna jobba bara man har tillgång till wifi är en lycka. Jag får ofta email från läsare som undrar hur de ska göra för att gå samma väg och skapa en business av sin blogg. Det finns inga genvägar utan det är enbart hårt jobb och passion som kommer leda en närmre sina mål. Jag tog steget och började satsa på min blogg efter jag tog studenten 2009, för mig har alltid skolan och utbildning kommit först. Jag började investera i bättre kameror och började sakta men säkert hitta min nisch. Jag började skriva bloggen på engelska utöver svenska då jag såg att bloggen växte snabbt i utlandet och efter 6 månader så fick jag 3 inbjudningar till NYFW. Detta var i Februari 2012 och det kostade mig över 35 000 kr att vara där en vecka men det var en personlig investering jag valde att göra då jag ansåg att det skulle ge utdelning i framtiden även fast jag gick minus då. Men nu känner jag hur allt mitt hårda jobb börjar ge bra avkastning och senaste fashion week så gick jag + 45 000 kr. Det var en sådan lycka att känna resultatet av all den tid och energi jag lagt ned i bloggen! Att driva eget företag är ingen dans på rosor som det ofta kan målas upp, det är inget annat än hårt stil och personliga investeringar som ger resultat i det långa loppet. Även fast man har sina upp och nedgångar så drivs man av energin och glädjen man får när man ser den positiva utvecklingen eller när man uppnår mål som man så länge kämpat för.  2015 har hittills varit det bästa år hittills och jag känner mig så stolt och motiverad att fortsätta utvecklas!

Att kunna befinna sig på Maldiverna och fira Johans 30 års dag var en enorm lycka! Det är verkligen ett absolut paradis som måste upplevas för att förstås. Utöver att njuta av allt det vackra som Conrad erbjuder så fotograferade vi även några olika projekt som har börjat publiceras här på bloggen. Det är väl det enda med att jobba online, jobbet tar aldrig slut, det finns alltid något mer att göra men bara man har hittat en sund balans i ens livsstil så är det ingen fara och det är ju en stor lycka att kunna jobba med ens passioner i livet. I dessa bilder så bär jag en ny jumpsuit från Miguelina som jag även har i vitt. Den fungerar lika bra att bära på Maldiverna som den skulle passa att bära på stan en varm sommardag!


MELISSA ODABASH Hat (New!)

MIGUELINA Lace jumpsuit (New!)

OMEGA Ladymatic

NIALAYA Bracelet

ROCHAS Bag

CHARLOTTE OLYMPIA Espadrilles (New!)
6 thoughts on “Beach life

 1. Åsa says:

  Bra jobbat Malin! Det är underbart att få “följa med” på dina resor.

  Reply
 2. Ida says:

  Bra jobbat! Det är roligt att följa ditt liv och din karriär! Verkligen inspirerande!

  Själv har jag inte alls råd med din livsstil, studerar på heltid och jobbar samtidigt halvtid vilket är svårt att få ihop ibland och inte får man in några större summor heller. Men alla har olika mål i livet, jag utbildar mig för att kunna arbeta med något jag brinner för och har kommit fram till att det är viktigare för mig att ha ett jobb jag älskar än att ha en hög lön. Självklart går det ofta att kombinera dock, men jag har en stark dröm som jag vill infria.

  Även om jag själv inte kan köpa de vackra kläder du visar så inspireras jag otroligt av det. Ibland sparar jag ihop till något lyxigt plagg jag verkligen tycker om och ibland letar jag liknande kläder på second hand och i budgetaffärer. Om man är intresserad så kan man bygga upp en snygg och miljömässigt hållbar garderob på en ganska liten budget med några få kvalitetsplagg blandat med billigare alternativ. Du hade nog tyckt att mycket av det jag bär är billiga kopior, men man får avgöra vad som är viktigt för en själv här i livet.

  Lycka till i framtiden och hoppas att vi får följa dig många år framåt!

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej ida! Tack för din fina kommentar samt beröm och vad roligt att höra att du är inne på rätt bana mot att förverkliga din mål och drömmar! Det är ju trots allt det livet handlar om, att följa sin egen bana, vad det än må vara! Jag tycker det låter otroligt klokt av dig att köpa budget varianter som passar din plånbok, det är precis så man ska göra! Man ska alltid inspireras av allt det vackra i livet och sedan så får man hitta sätt att föra in det i ens egna vardag på bästa sätt! Kram!

   Reply
 3. Ella says:

  Hej! Är inte inne här så ofta, så jag har kanske missat det, men ser att du inte tar upp Marie Claire eller Elle Mat och Vin-uppdragen som du tidigare nämnt. Vad hände med dem?

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Ella! Elle Mat & Vin ville att jag skulle flytta över hela min blogg till deras hemsida i samband med att jag skulle börja skriva för dom och detta var tyvärr något jag var tvungen att tacka nej till då jag inte kan limitera mig själv på det sättet, att enbart skriva för dom. Nu är jag egen med A Fashionista’s Guide men frilansar för Vagabond, så det blev en perfect match! Gällande Marie Claire så väntar jag fortfarande, min första artikel är klar men inget lanseringsdatum är satt ännu, så kan tyvärr inte ge mer info än så just nu, jag kommer skriva här på bloggen när jag fått mer information. Kram!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.