Autumn in London

27 November, 2014

Photographer: Malin Richardson


AUTUMN IN LONDON. I am sorry for my absence the last couple of days, I have been working with the apartment non stop so I have taken a little mini break from the blog which sometimes is needed after 7 years in the business. But if you are looking for more daily updates and inspiration  I would recommend you to follow my instagram @mogis. I have still many pictures left from London and I found these pictures that I took of Johan in a look that I love. I can’t get enough of the combination of a blazer and a turtle neck, so very British and elegant!

AUTUMN IN LONDON. Förlåt för min frånvaro de senaste dagarna, jag har blivit uppslukad i att fixa i lägenheten så jag har behövt ta det lite lugnare gällande bloggen men nu känner jag mig tillbaka på banan igen! Efter att ha bloggat i över 7 års tid så känns det också skönt att kunna ta det lite ledigt från jobbet men ni har fortfarande kunnat följa mig på min instagram @mogis så jag rekommenderar er att följa mig där om ni vill ha lite extra update och inspiration. Jag har fortfarande många bilder kvar från London och jag älskar dessa bilder som jag tog på Johan där han bär en kombinationen jag tycker är underbar nämligen en blazer och en turtle neck som är so very British och elegant!

HUGO BOSS Jacket (New!)

OSCAR JACOBSON Turtle neck

JOHN HENRIC Belt

ZARA Chinos

MASSIMO DUTTI Suede shoes


Comment

Related posts

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.