Arrived in Copenhagen

Photographer: Mon amour


ARRIVED IN COPENHAGEN. We arrived in Copenhagen this Friday, I am here for 2 meetings as well as Johan and I have been invited to the stunning wedding fair that takes place at Hotel D’Angleterre where we live. If you follow me on Snapchat : ( MalinRichardson ) you have been able to get updates from the stunning wedding fair where I have showed you everything from cakes to dresses and stunning table settings. I got so inspired and I had too much wedding cake but I just can’t help it, it was too good!

I have only been in Copenhagen a couple of times during the last few years and I have done a lot of research so we can experience some great restaurants and cafés while we are here! Copenhagen truly offers some great culinary experiences and trendy spots! The city feels quite small and personal even though it’s Scandinavia’s second biggest city after Stockholm.

ARRIVED IN COPENHAGEN.  Vi anlände i Köpenhamn i Fredags, jag är här för 2 möten samt att Johan och jag har blivit inbjudna till bröllopsmässan som hålls på Hotel D’Angleterre där vi bor. Om ni följer mig på Snapchat : ( MalinRichardson ) så har ni fått uppdateringar från mässan och alla vackra dukningar, klänningar och tårtor samt lite roliga behind the scenes bilder. Jag fick så otroligt mycket inspiration och jag och Johan ska ju inte gifta oss ännu, först måste han gå ned på knä men det är alltid roligt att gå på mässor som dessa och börja samla på sig idéer så man har lite av en egen vision samt för att äta massa wedding cake, det var ju alldeles för gott för att inte äta!

Jag har bara varit i Köpenhamn några gånger de senaste åren så det ska bli så roligt att testa lite olika restauranger och caféer, har gjort massa research så man inte ska missa något! Det är en väldigt personlig och gemytlig stad, den känns mycket liten i jämförelse med andra städer i Norden trots att det är Nordens näst största stad efter Stockholm. Jag vill även göra er uppmärksamma på att jag har uppdaterat min bloppis, ni hittar den HÄR!

CÉLINE Sunglasses

BAUM UND PFERDGARTEN Coat (New!)

ZETTERBERG Couture fur (New!)

SOFT GOAT Cashmere sweater (New!)

NYDJ Jeans

ROCHAS Bag

CHANEL Ballerina


14 thoughts on “Arrived in Copenhagen

 1. Heather says:

  You look stunning! I am so glad I found your blog over Instagram since I have always dreamed of going to all the Scandinavian countries. Soon, soon 🙂

  Reply
 2. Emily says:

  Look at your style Malin. You look beautiful! Always so colorful and chic.

  Reply
 3. Amanda says:

  Jag bokade lite spontant en resa till Paris om 1,5 vecka ikväll. Tänkte passa på att köpa en ny handväska när jag väl är där! Har funderat på en balenciaga eller en givenchy (antigona). Vill ha någon lite rolig och för en gångs skull inte svart, men ändå användbar! Eftersom du har sådan fantastisk stil och är så inspirerande kanske du hade någon idé på en snygg väska? Tänkte lägga max 17′ på ett ungefär!

  Reply
 4. Maria says:

  Hej!
  Jag har precis bokat en resa med några kompisar till Dublin och jag undrar om du har varit där och kanske kan rekommendera något schysst ställe?

  KRAM

  Reply
  1. AFASHIONISTASGUIDE says:

   Åhh vad underbart med Dublin! Tyvärr å har jag aldrig varit där men jag skulle jätte gärna vilja åka dit i framtiden! Hoppas ni får en underbar resa! Kram!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.