Arrived in Copenhagen

22 March, 2015

Photographer: Mon amour


ARRIVED IN COPENHAGEN. We arrived in Copenhagen this Friday, I am here for 2 meetings as well as Johan and I have been invited to the stunning wedding fair that takes place at Hotel D’Angleterre where we live. If you follow me on Snapchat : ( MalinRichardson ) you have been able to get updates from the stunning wedding fair where I have showed you everything from cakes to dresses and stunning table settings. I got so inspired and I had too much wedding cake but I just can’t help it, it was too good!

I have only been in Copenhagen a couple of times during the last few years and I have done a lot of research so we can experience some great restaurants and cafés while we are here! Copenhagen truly offers some great culinary experiences and trendy spots! The city feels quite small and personal even though it’s Scandinavia’s second biggest city after Stockholm.

ARRIVED IN COPENHAGEN.  Vi anlände i Köpenhamn i Fredags, jag är här för 2 möten samt att Johan och jag har blivit inbjudna till bröllopsmässan som hålls på Hotel D’Angleterre där vi bor. Om ni följer mig på Snapchat : ( MalinRichardson ) så har ni fått uppdateringar från mässan och alla vackra dukningar, klänningar och tårtor samt lite roliga behind the scenes bilder. Jag fick så otroligt mycket inspiration och jag och Johan ska ju inte gifta oss ännu, först måste han gå ned på knä men det är alltid roligt att gå på mässor som dessa och börja samla på sig idéer så man har lite av en egen vision samt för att äta massa wedding cake, det var ju alldeles för gott för att inte äta!

Jag har bara varit i Köpenhamn några gånger de senaste åren så det ska bli så roligt att testa lite olika restauranger och caféer, har gjort massa research så man inte ska missa något! Det är en väldigt personlig och gemytlig stad, den känns mycket liten i jämförelse med andra städer i Norden trots att det är Nordens näst största stad efter Stockholm. Jag vill även göra er uppmärksamma på att jag har uppdaterat min bloppis, ni hittar den HÄR!

CÉLINE Sunglasses

BAUM UND PFERDGARTEN Coat (New!)

ZETTERBERG Couture fur (New!)

SOFT GOAT Cashmere sweater (New!)

NYDJ Jeans

ROCHAS Bag

CHANEL Ballerina


14 comments

Related posts

14 Comments

 • Reply Heather 22 March, 2015 at 19:35

  You look stunning! I am so glad I found your blog over Instagram since I have always dreamed of going to all the Scandinavian countries. Soon, soon 🙂

 • Reply ISA 22 March, 2015 at 23:32

  vad kul! är själv lite sugen på köpenhamn i vår ju 🙂

  • Reply AFASHIONISTASGUIDE 22 March, 2015 at 23:37

   Det låter som en strålande idé! Staden är verkligen fylld av charm och underbar mat samt shopping! Kram!

 • Reply Emily 24 March, 2015 at 21:50

  Look at your style Malin. You look beautiful! Always so colorful and chic.

 • Reply Amanda 25 March, 2015 at 00:21

  Jag bokade lite spontant en resa till Paris om 1,5 vecka ikväll. Tänkte passa på att köpa en ny handväska när jag väl är där! Har funderat på en balenciaga eller en givenchy (antigona). Vill ha någon lite rolig och för en gångs skull inte svart, men ändå användbar! Eftersom du har sådan fantastisk stil och är så inspirerande kanske du hade någon idé på en snygg väska? Tänkte lägga max 17′ på ett ungefär!

 • Reply Sylvia 25 March, 2015 at 17:21

  I love your style!

 • Reply Maria 25 March, 2015 at 18:49

  Hej!
  Jag har precis bokat en resa med några kompisar till Dublin och jag undrar om du har varit där och kanske kan rekommendera något schysst ställe?

  KRAM

  • Reply AFASHIONISTASGUIDE 27 March, 2015 at 16:48

   Åhh vad underbart med Dublin! Tyvärr å har jag aldrig varit där men jag skulle jätte gärna vilja åka dit i framtiden! Hoppas ni får en underbar resa! Kram!

 • Reply Gabriell 26 March, 2015 at 06:19

  Underbart fin du är.

 • Reply Anna Mountain 28 March, 2015 at 21:45

  Du ser bra ut i den tycker jag kram

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.