Afternoon tea at Wienercaféet

 

AFTERNOON TEA AT WIENERCAFÉET. Igår så började jag och Johan fira vår 3 år dag lite smått! Vi träffades den 20 december 2012 och har hängt ihop sedan dess, 3 år som har varit fyllda av kärlek och äventyr tillsammans! Jag träffade Johan när jag förväntade mig att träffa någon som allra minst. Av en absolut slump så korsades våra vägar, vi hade 0 gemensamma vänner så vi hade nog aldrig träffats om vi inte träffats den torsdagen på V för 3 år sedan. Vi är som yin och yang, vi är otroligt olika på många plan men det är också precis det jag älskar, opposites attract. Även fast vi är olika på många plan så möts vi gällande vad vi vill i livet samt att vi båda värderar samma saker i livet. Jag tror att en bra måttstock om man är bra för varandra i en relation är att man tar ut det bästa ur varandra. Om jag känner mig nere en dag så är Johan den första som märker det och lyfter mig på en gång och på samma sätt så märker jag på en gång om något tynger Johan, vi är alltid ett team och respekterar alltid varandra till 100%.

Johan vet hur mycket jag älskar afternoon tea så han tog med mig till Wienercaféet där vi aldrig afternoon teat innan och spenderade vår eftermiddag där med scones, clotted cream, bakverk och champagne. Johan jobbar som Sverige direktör för Hatt et Söner så det är extra kul att Wienercaféet har Hatt et Söner som huschampagne. Ser så fram emot att åka ned till Champagne till våren för buteljeringen! Johan har lärt mig så fantastiskt mycket om tillverkningen av champagne de senaste 2 åren men det kommer bli så lärorikt och roligt att komma ned till rankorna och se hela processen live nu till våren. Gällande afternoon tea upplevelsen på Wienercaféet så tycker jag det håller en bra standard, detta är mer ett avslappnat afternoon tea som du går till efter du varit ute en eftermiddag på stan och vill varva ned, ta ett glas champagne, äta ett bakverk eller lite nybakta scones och bara njuta med ditt sällskap. Kommer definitivt tillbaka för lite mer champagne och bakverk!

 

Location: Biblioteksgatan 6, 111 46 Stockholm

 


6 thoughts on “Afternoon tea at Wienercaféet

  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Isa! Tack finaste du! Det var riktigt mysigt och satte en bra start på vårt firande! Kram till dig!

   Reply
 1. pilla says:

  Grattis! Vilket härligt firande. Bäst att fira så mycket saker man har möjlighet till, det förgyller vardagen!

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Pilla! Tack fina du! Jag håller med till fullo! Man firar på tok för lite, mer vardagsfirande! Jag älskar att fira, så mycket det bara går! 🙂 Kram!

   Reply
 2. Sandra says:

  Älskar Wienercaféet! Måste absolut prova deras afternoon tea med mina vänner.

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Sandra! Gör det, det är så himla mysigt! Kram!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.