A summer blues

Photographer: Mon amour


I am so happy to wear one of my favourite pieces in my closet again for the new warm season, my tweed from Tory Burch. It is such a fun statement jacket. Playful and colorful, a perfect combination in my opinion. Johan and I are currently planning our castle road trip, I am so excited to start this project. We will start in the middle of June. Live in gorgeous castles and capture all this for you readers so you can take part of it as well.

Jag är så glad att äntligen kunna börja använda en favorit ur min garderob för den nya varmare säsongen, min tweed från Tory Burch. Det är en sådan fantastisk statement jacka, färgglad och roligt. En perfekt kombination i min åsikt. Jag och Johan är i full plan med att styra upp våran castle road trip som vi åker iväg på i mitten på Juni. Det ska bli så fantastiskt roligt! Bo på gudomliga slott och leva slottslivet. Där frodas jag, bland afternoon tea sessions och pampiga salar. Inspirationen kommer flöda och det ska bli roligt att få dela med mig utav mina upplevelser med er!

PRADA Sunglasses

DANNIJO Necklace

TORY BURCH Tweed jacket

CHANEL Bag

COMPTOIR DES COTONNIERS Dress

JIL SANDER Belt

CC SKYE Bracelet

ALEXANDER BIRMAN Suede heels

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.