SWISS ALPS VLOG – Ski vacation in Chandolin

1 March, 2018

 

SKI VACATION IN CHANDOLIN. We have spent the last 6 days in Geneva as well as up the the Swiss alps, in a little village called Chandolin, located on 2 000 meters above sea level, it also offers glacier skiing on 3 000 meters above sea level. We both absolutely loved this charming little village! So private and relaxing! We stay at The Ritz Carlton in Geneva where we pre celebrate Johan’s birthday and you also get to follow our ski holiday in Chandolin! I hope you will enjoy the video and don’t forget to leave a like if you liked it and follow my channel for more videos. You can also leave a comment regarding feedback about the video, what you would like to see more of/less of in coming videos! I really enjoy doing videos again so I’m all open ears regarding how to develop my future videos! xo

 

SKI VACATION IN CHANDOLIN. De senaste 6 dagarna har vi befunnit oss i Geneve samt uppe i alperna i den charmiga lilla byn Chandolin i Schweiz, en by som är belägen på över 2 000 m över havet samt att den erbjuder glaciäråkning på över 3 000 m över havsytan. Jag har gjort en liten vlog från denna skidresa som jag hoppas ni kommer gilla! Ni får följa med oss i Geneve där vi bor på The Ritz Carlton, ett nyöppnat hotell i Geneve där vi bland annat firar Johans födelsedag samt på vår skidsemester i Chandolin där vi firar Johans birthday! Det är bara att lämna en kommentar vad ni skulle vilja se mer utav/mindre utav i vloggarna samt tips på vilka format ni föredrar! Tycker det är riktigt kul att jobba med videoformatet igen!

16 comments

Related posts

16 Comments

 • Reply Astrid 1 March, 2018 at 20:42

  Vilken underbar vlogg! Blir så sugen på att åka skidor nu! :-)

  • Reply AFashionistasGuide 1 March, 2018 at 20:55

   Tack fina du! :-) Kram!

 • Reply L. 1 March, 2018 at 20:45

  Gud vad roligt att du börjat med videos igen! Tycker du klipper riktigt bra samt att det är roligt att man får se världen genom dina ögon! Är trött på alla youtubers som bara visar upp deras ansikten i kameran hela tiden, det är roligare att se miljöer etc! :-)

  • Reply AFashionistasGuide 1 March, 2018 at 21:03

   Tack så mycket, det värmer att höra! Kram!

 • Reply Sandra 2 March, 2018 at 12:09

  “Året jag blev vegan” är förra posten och nu i denna vlogg äter du fisk och äggröra? LOL

  • Reply AFashionistasGuide 2 March, 2018 at 12:35

   Hej Sandra! Det verkar inte som att du har läst inlägget. Jag skriver själv att jag äter 70% veganskt och 30% vegetariskt med inslag utav fisk och ägg. Det kommer vara omöjligt för mig att vara 100% vegan då jag jobbar med mat och reser över 120 dagar per år. Jag äter aldrig ägg när jag är hemma i Stockholm men när jag bor på ett hotell som inte har några vegansk alternativ till frukost, då är det mest rena jag kan äta äggröra eller en vegetarisk omelette. När jag är hemma i Stockholm så kan jag ät 100% veganskt men när jag är på resande fot så är det tyvärr inte lika lätt.

  • Reply Sofia 2 March, 2018 at 14:28

   Du skrev ju i en kommentar på ditt inlägg ” Jag har slutat med alla mejeriprodukter samt ägg sedan 8 veckor” och så äter du äggröra i vloggen. Jättekul att du vill inspirera till vegansk/vegetarisk kost men blir lite snurrigt…

   • Reply AFashionistasGuide 2 March, 2018 at 17:01

    Hej Sofia! Jag har inte ätit mejeriprodukter, fisk samt ägg de senaste 8 veckorna utan 100& veganskt och jag kommer fortsätta äta 100% plantbaserat när jag befinner mig i Stockholm då det är mycket lättare att äta helt plantbaserat när man är hemma. Tyvärr så är det inte så lätt att äta 100% plantbaserat när man är på resande fot. På The Ritz Carlton i Geneve så hade de inga veganska frukostalternativ så då var det mest vegetariska jag kunde hitta äggröra, likadant var det i Chandolin, det vegansk utbudet är inte helt 100% så då fick lite mejeriprodukter samt ägg slinka ned då det inte fanns några alternativ.

 • Reply Klara 2 March, 2018 at 12:33

  Chandolin ser helt magiskt vackert ut! Tack för en härlig vlogg! :-)

  • Reply AFashionistasGuide 2 March, 2018 at 12:46

   Tack fina du! Jag kan varmt rekommendera Chandolin, det är helt underbart vackert! Kram!

 • Reply Ida 2 March, 2018 at 17:02

  Älskar att du börjat med videos igen och tycker ditt resefokus på dina videos är toppen, känns som att man får följa med på era resor på ett helt annat sätt! Keep up the great work! :-)

  • Reply AFashionistasGuide 2 March, 2018 at 18:34

   Vad roligt att höra, det glädjer mig att du gillar vloggarna! :-) Kram!

 • Reply Anonym 2 March, 2018 at 17:16

  Vad duktig Johan är på skidor, är han PRO?

  • Reply AFashionistasGuide 2 March, 2018 at 18:38

   Yes, han är pro, han tävlade när han var yngre samt så är han utbildad skidlärare så han är verkligen en source of knowledge samt inspiration ute i backen!

 • Reply Lisa 4 March, 2018 at 08:12

  Drömmer mig bort till alperna när jag såg denna video, riktigt välgjord! :-)

  • Reply AFashionistasGuide 4 March, 2018 at 09:22

   Tack fina du! Kram!

  Leave a Reply