Rensar ut min garderob med Tradera

10 July, 2018
Processed with VSCO with a5 preset

Photographer: Mon amour

RENSAR UT MIN GARDEROB MED TRADERA. I samarbete med Tradera så har jag börjat processen att rensa ut mina garderober inför flytten. Om det är något jag älskar att göra så är det att rensa ut, allt från att sälja kläder som jag inte använder längre, möbler som jag tröttnat på, inredningsdetaljer, smycken, väskor, allt som jag inte använder längre säljer jag vidare så livslängden på produkten kan förlängas. Inför vår stundande flytt så tycker jag att det är ett gyllene tillfälle att ta tag i det och rensa, rensa  och rensa lite till. I och med att jag växte upp utomlands i Italien, Belgien och Frankrike så har det blivit en hel del flyttar och något som verkligen etsat sig fast i mitt dna är just att rensa ut inför varje flytt och känslan av att sälja saker man ej använder är så befriande.

Ni hittar min Tradera sida HÄR! På denna sida kommer jag fylla på med kläder, skor och accessoarer under hela sommaren! Happy shopping!

 
10 comments

Related posts

10 Comments

 • Reply Åsa 11 July, 2018 at 17:28

  Kommer du att sälja väskorna från Paule Ka (den tvåfärgade) och Aperlai?

  • Reply AFashionistasGuide 12 July, 2018 at 11:44

   Tyvärr inte :-(

 • Reply Ylva 12 July, 2018 at 09:30

  Det här var ett riktigt bra samarbete! Ska kolla om jag hittar något härligt, då jag älskad många av dina outfits. Glad sommar!

  • Reply AFashionistasGuide 12 July, 2018 at 11:40

   Tack så mycket! Det glädjer mig att höra! :-) Kram!

 • Reply Emma 12 July, 2018 at 10:14

  Så mycket fint. Vad heter tröjan du haft med en stor mun i paljett? Tror den var lila.

  • Reply AFashionistasGuide 12 July, 2018 at 11:39

   Tack fina du! Dom tröjorna kommer från Markus Lupfer! Kram!

 • Reply Linn 12 July, 2018 at 12:24

  Älskar din klädstil, så inspirerande! :-)

  • Reply AFashionistasGuide 12 July, 2018 at 17:19

   Tack fina du! :-)

 • Reply E. 17 July, 2018 at 10:03

  Önskar jag hade din skostorlek så jag hade kunnat köpa dina vackra skor från Aperlai! :-)

  • Reply AFashionistasGuide 17 July, 2018 at 19:12

   Aperlai gör verkligen helt helt fantastiska skor, små konstverk! Kram!

  Leave a Reply