Club Monaco in Stockholm

2 July, 2014
tl

 CLUB MONACO IN STOCKHOLM. This is what I look like days when I don’t have any scheduled meetings, days where I dedicate myself to working and writing.  Usually I go to Grand Hotel to sit there and work, I love their food and the bright big spaces. I can work here without getting bothered but there is still a lot of movement and things going on around me which I love. I have just finished a big Paris guide that will be published in Vagabond which is Sweden’s most read travel magazine, super exciting! It will also be published in Norway. I will let you know when the magazine is out in stores!


Casual days like these I usually wear my comfy converse from Missoni, a pair of jeans, a top and a light jacket on top of it. My new jacket from Club Monaco is a new favourite for sure!


 CLUB MONACO IN STOCKHOLM. Såhär ser jag ut dagar när jag inte har några inbokde möten utan en dag jag dedikerar till jobb och skrivande. Jag brukar oftast sätta mig på Grand Hotel och jobba, älskar deras meny och de stora öppna ytorna. Jag kan sitta och jobba ostört trots att det är mycket som händer runt omkring vilket jag tycker ä kul. Jag har precis skrivit klar en stor Paris guide till Sveriges ledande resetidning Vagabond som kommer ut i höst, ska bli så roligt! Att få skriva för en sådan stor tidning är en stor ära! Har lagt ned så mycket tid och kärlek i den och det kommer finnas tips för precis alla, den kommer även ges ut i Norge! Jag kommer hojta till när tidningen har kommit ut i butik!


Bekväma dagar som dessa så bär jag oftast mina converse från Missoni, ett par jeans, en skön topp och en lätt jacka över det. Min nya jacka från Club Monaco är en ny favorit!


THIERRY LASRY Sunglasses

CLUB MONACO Jacket (New!)

MOSCHINO Blouse

OMEGA Ladymatic

CHANEL Eastern lights nail polish

PAIGE DENIM  Jeans (New!)

GIVENCHY Nightingale bag

MISSONI Converse

Comment

Related posts

No Comments

Leave a Reply