Back in London

11 August, 2017
AFashionistasGuideLondon

 

BACK IN LONDON. After a wonderful vacation in France and Italy for the last 2,5 weeks I’m back in Stockholm for a couple of days now before we head to Paris next week. We have had the most lovely vacation and I was really able to relax and wind down from work, I didn’t check my inbox once and the only work related things I did during the day was to upload pictures on my instagram which felt fine. During the first part of our vacation we rented a house on the French riviera which was so relaxing, I will tell more about our vacation in coming posts!

But as for now it’s time to make a little jump back to this June when I went to London for a prolonged weekend. We checked in to COMO The Halkin in Belgravia and they upgraded us to a lovely suite with the most stunning terrace with views over the rooftops of Belgravia. I love living in Belgravia whenever I’m in London, I think it’s such a great location to be in, you are close to everything you want to be close to in London and everything is only a 10-15 minute Uber ride away!

I just wanted to give you a little tip of a new super cute spot that newly opened up in Belgravia, it’s called The Fine Cheese Co. and it’s the cutest little cheese boutique I have seen in London! I can recommend you to come here and enjoy a glas of wine and a trey of cheeses, such a lovely place!

 

BACK IN LONDON. Efter en underbar semester i Frankrike och Italien de senaste 2,5 veckorna så är jag nu tillbaka i Stockholm några dagar innan det bär av till Paris nästa vecka. Det har varit superskönt att helt kunnat koppla av och bara njuta de senaste veckorna, har inte kollat mejlen eller gjort något större jobbrelaterat än att lägga upp bilder på instagram från de olika platser vi varit på. Vi hyrde bland annat ett hus på Franska rivieran vilket var helt underbart avkopplande men mer om det i kommande inlägg!

I juni så var jag i London under en förlängd helg, min absoluta favoritstorstad i Europa! Vi checkade in på COMO The Halkin i Belgravia och blev uppgraderade till en fantastisk svit med en underbar terrass med utsikt över takåsarna i Belgravia. Belgravia är ett lugnt och skönt område att bo i, det är många diplomater som bor i detta område då Belgravia är området där ambassaderna är lokaliserade och nästan alla byggnader går i en härlig cremefärgad nyans som får hela området att kännas som en stor gräddbakelse. Jag gillar att bo i detta område när jag befinner mig i London då man har nära till alla områden, man är bara en 15 minuters uber ride away från allt!

Jag vill tipsa om världen gulligaste ostbutik som nyligen slagit upp sina portar i Belgravia med namnet The Fine Cheese Co. Jag rekommenderar er varmt att gå dit och ta en glas vin och beställ in en bricka med lite olika härliga ostar i eftermiddagssolen!

 

MAYLA Dress (New!)

BARBARA BUI Jacket

OMEGA Watch

NIALAYA Rings

LONGCHAMP Bag (New!)

HENRY KOLE Flats (New!)

20 comments

Related posts

20 Comments

 • Reply Rosie 11 August, 2017 at 20:32

  I love the color of the bag! :-)

  • Reply AFashionistasGuide 11 August, 2017 at 21:18

   Thank you! It’s a new personal favourite! xoxo

 • Reply Annie 11 August, 2017 at 21:02

  Supersnygg look! Vilken storlek är du i din Mayla klänning? Tänkte köpa en likadan! Tack för en superblogg!

  • Reply AFashionistasGuide 11 August, 2017 at 21:19

   Tack fina du! Det är en storlek 38! Kram!

 • Reply Jennie 12 August, 2017 at 15:03

  Tack för tipset! Åker till London nästa helg så ska helt klart svänga förbi ostbutiken! :-)

  • Reply AFashionistasGuide 12 August, 2017 at 16:01

   Det var det lilla! Det är verkligen en supersöt liten butik! Kram!

 • Reply Eva 13 August, 2017 at 11:19

  Jag blir så glad och inspirerad av dig och din stil👌
  Vad ligger väskan på i pris? Funderar på om jag hittar den i Sthlm då deras butik stängt igen.

  • Reply AFashionistasGuide 13 August, 2017 at 21:08

   Tack finaste du, det värmer att höra! Jag vet tyvärr inte vad den kostar, fick den i present av Johan! Men kanske att den finns i deras webshop? Kram!

  • Reply Sofia 19 August, 2017 at 15:04

   Men den har väl inte stängt? På Biblioteksgatan? Gicj förbi där i förra veckan och då var den öppen. NK har ganska stort utbud annars.

 • Reply Sommaye 13 August, 2017 at 18:57

  Hej Malin! Tack för en fantastisk blogg :) jag undrar om du lyckades ta körkort? Isf hur gick du till väga? Jag börjar ge upp :(
  Kram

  • Reply AFashionistasGuide 13 August, 2017 at 21:21

   Hej Sommaye! Tack för din fina kommentar, vad roligt att du gillar bloggen! Jag började övningsköra med min pappa när jag var 18/19 år, övningskörde i 1-2 månader men slutade efter det och har inte övningskört sedan dess. Jag har inte haft någon större motivation att skaffa körkort då jag bott i innerstan sen jag flyttade hemifrån när jag var 21 år. Tror inte jag och Johan kommer köpa bil innan vi köper hus i framtiden, finns inget syfte att ha bil i innerstan. Köper vi en bil i framtiden så kommer det vara en Tesla och den kör ju sigsjälv så då känns körkort ännu mindre intressant. Jag känner mig helt klart kluven i ämnet! Kram!

   • Reply Sara 14 August, 2017 at 12:43

    Jag och min man köpte en Tesla förra året och älskar den! Kan varmt rekommendera dig och Johan att köpa en Tesla!

    • Reply AFashionistasGuide 14 August, 2017 at 14:02

     Hej Sara! Vad roligt för er! Får bli att jag tar ett körkort på automat så jag kan sätta mig i en Tesla och låta den köra! 😉

     • Amy 15 August, 2017 at 18:31

      Oj så lat att inte palla ta körkort ens.

     • AFashionistasGuide 15 August, 2017 at 22:47

      Hej Amy! Lat? Jag bor i Stockholms innerstad, har absolut 0 användning utav en bil. Det finns fantastisk kollektivtrafik att ta del utav i Stockholms och nyttjar helt klart den, eller att jag promenerar istället för att smutsa ned luften med en bil. När jag och Johan skaffar barn i framtiden så kommer vi behöva bil och inför det kommer jag ta körkort på automat för att sedan köpa en självkörande Tesla.

   • Reply Sofia 20 August, 2017 at 00:06

    Det är väl inte så att du tror att Tesla är självkörande?

    • Reply AFashionistasGuide 20 August, 2017 at 22:11

     Teslas bilar kommer vara självkörande inom 2 års tid så absolut, det tror jag!

 • Reply Olivia 14 August, 2017 at 14:12

  Eran semester på den franska och italienska rivieran har sett helt fantastisk ut! Ska bli så kul att läsa om resorna!

  • Reply AFashionistasGuide 14 August, 2017 at 14:27

   Det var verkligen 2,5 veckor av pure relaxation! Så skönt med lite vacay! Kram!

 • Reply Sanna 16 August, 2017 at 14:10

  Vad hände med att du skulle skriva för Marie Claire, har du slutat? Jag försökte hitta på deras webb för att det skulle vara roligt att läsa. Skriver du inte också för Elle mat & vin? Måste vara perfekta jobb för dig.

 • Leave a Reply